24 January 2014

Terenuri de vanzare in orasul Pantelimon

Detin la vanzare ca direct proprietar mai multe loturi de vanzare in orasul Pantelimon in zonele Rascoalei si Lebada-Cernica

Tel. 0722.50.93.93. 


Depre localizare

Orasul Pantelimon este situat in estul Bucurestiului in continuarea Cartierului Pantelimon, fiind amplasat la o egala distanta de iesirile spre autostrada A1 spre Constanta si A2 spre Brasov. Dispune de numeroase spatii verzi (parcuri nou amenajate si unele in planuri de amenajare) si lacuri.

Facilitatile zonei

Reteaua de magazine este foarte dezvoltata, in apropiere gasindu-se supermarketurile Selgros (5 minute), MegaImage (5 minute), Cora (10 minute). Pentru cei interesati de magazinele de lux, ii informam ca s-a inceput constructia Mega Mall in apropierea Arenei Nationale (Stadionul National) cu o suprafata de 70000 mp.Artere de acces

Sos. Pantelimon, care este practic artera ce leaga centrul Bucurestiului de Orasul Pantelimon, este in stadiu de reabilitare generala, lucrarile fiind foarte avansate. Proiectul final va arata asa:


In dreptul magazinului Cora, la intersectia unde intorc tramvaiele, se va face o pacare pe 3 etaje de 400 de locuri iar bulevardul va avea trei benzi de acces pe sens fapt care va facilita accesul catre Orasul Pantelimon.


Aceste lucruri sunt foarte importante in luarea unei decizii cand cautati teren de vanzare Pantelimon sau teren de vanzare Rascoalei, respectiv teren de vanzare Lebada sau Cernica.

Intr-un viitor ceva mai indepartat, dupa terminarea tronsonului de metrou Universitate-Drumul Taberei, acesta se va continua cu Universitate-Pantelimon.

Spitalul Sf. Pantelimon este o mare unitate spitaliceasca cu unitate de primiri urgente aflata la 12 minute de terenurile ce sunt la vanzare.